SV Donkerbroek afdeling gymnastiek

SV Donkerbroek afdeling gymnastiek valt onder de omnivereniging SV Donkerbroek. Hieronder vallen ook de afdeling voetbal en de afdeling korfbal.

Huidige en toekomstige leden moeten weten wat we als vereniging willen en kunnen bieden. De vanouds vriendschappelijke en sociale sfeer die gymnastiek eigen is, speelt ook bij ons een belangrijke rol. De trainsters van alle disciplines streven ernaar de kinderen wat mee te geven waar ze later wat aan hebben. We praten dan bijvoorbeeld over begrippen als discipline, afspraak is afspraak, kameraadschap.

De afdeling gymnastiek wil een vereniging zijn, die gymnastiek in de ruimste zin van het woord stimuleert, waardoor we een bijdrage kunnen leveren aan de volksgezondheid. Kernwaarden voor ons zijn gedreven, kwalitatief, veilig, respectvol en bovenal met plezier de sport beoefenen.

Wij vinden het belangrijk dat de gymnasten, freerunners en volleyballers op een veilige manier plezier aan hun sport laten beleven. Een vereniging waar breedtesport wordt beoefend en ruimte is voor (sub)topsport en ook vernieuwend trendy aanbod.

Gymnastiek als breedtesport is een hoofddoelstelling van onze vereniging. Het aanbieden van sportieve recreatieve ontspanning in een vriendschappelijke en sociale sfeer.

De afdeling gymnastiek is toegankelijk voor iedereen binnen ons dorp, maar ook daarbuiten. Er zijn lessen voor leden van 2 t/m 100 jaar. Wij bieden peuter- en kleutergym en recreatieve gymnastiek in alle leeftijdsgroepen van basisschool/VO, seniorengym, acrogymnastiek en freerunnen en volleybal (volwassenen) aan. 

Alle lessen worden aangeboden in de gymzaal aan de Schoolstraat 13 in Donkerbroek. Kijkt u voor het lesrooster in het trainingsschema op deze website.

Wilt u of uw kind een keer meetrainen, dan bent u van harte welkom in de les. Het is fijn om van te voren even contact op te nemen, zodat de trainsters op de hoogte zijn van uw komst.

Dit kan via email: secretariaat@gymnastieksvdonkerbroek.nl