De muziek neemt jullie mee.

Je klimt op de schouders van je partner en ademt diep in. Het volgende moment vlieg je door de lucht, terwijl je een salto maakt. Je voelt dat het publiek haar adem inhoudt. Wat een gaaf gevoel! Houd je van turnen, acrobatiek en samenwerken? Dan is onze wedstrijdsport acrobatische gymnastiek iets voor jou.

Bij deze sport draait het allemaal om samenwerking. Tijdens een oefening maak je samen met je teamgenoten piramides op de meest bijzondere manieren. Maak je salto’s en sta je ondersteboven op elkaar. Het is fantastisch om naar te kijken en vooral heel gaaf om te doen! Je werkt in tweetallen of in een groep aan je vaardigheden, kracht en coördinatie.

Uitleg over de acrogym vind je via deze link op YouTube

Om te beginnen heb je geen ervaring nodig en de lessen kunnen worden aangepast aan jouw niveau. Neem gerust contact op voor een proefles op woensdag of vrijdag van 18.00 – 19.30 uur.

 

Wil je nog niet meedoen met wedstrijden of wil je eerst kijken of acrogym iets voor je is, doe dan mee met onze Acrofun lessen op dinsdagmiddag van 18.00 – 19.00 uur. Ook hierbij is er mogelijkheid voor een proefles, neem gerust contact op.