Onze juryleden voor onze wedstrijdsport acrogym zijn:

  • Rianne Jansma (DE en ABC)
  • Linda de Boer (DE)

Zowel op technische als artistieke aspecten wordt gejureerd.

Voor het nieuwe seizoen zou het fijn zijn als we meer juryleden hebben, zodat de kinderen kunnen blijven deelnemen aan wedstrijden!  

Voor het nieuwe seizoen zijn we minimaal 2 juryleden nodig. Laat het weten via het secretariaat als je interesse hebt of je je wilt aanmelden. Hoe meer, hoe beter de verdeling.
 
 
Als jurylid speel je dus een onmisbare rol in de ontwikkeling van onze sporters. Wat betekent het om een wedstrijd te jureren, wat komt erbij kijken en wat moet je weten? Als je je aanmeldt voor het juryvak, leer je anders naar wedstrijden te kijken, je leert hoe een oefening optimaal wordt uitgevoerd en je leert dit te vertalen naar een onderbouwd oordeel. Met jouw positief opgebouwde feedback voorzie jij sporters van inzicht in wat ze al kunnen en waar ze nog aan kunnen werken.
 
 
De opleiding is gratis en bestaat uit een voorbereidende e-learning, drie digitale bijeenkomsten van 2 uur en een digitaal theorie- en praktijkexamen. Aanmeldingen kan vanaf heden, zodat de bond kan inventariseren wat betreft de opleiding. Voor meer info klik hier 
De minimale leeftijd voor een jurylid is 16 jaar. Andere belangstellenden kunnen zich ook aanmelden als ze de acrosport van SV Donkerbroek een warm hart toedragen.
 
 
de perfecte plek om de oefening van je kind te kunnen zien”
“je zit als beginner tussen ervaren juryleden, waar je ook veel van leert”
“de opleiding kun je vanuit huis doen achter je laptop, ideaal!”
“je krijgt meer inzicht in de sport zelf en ik vind het fijn, dat de kinderen aan wedstrijden kunnen mee blijven doen binnen een kleine dorpsvereniging”
 
 
Mocht je belangstelling hebben om ons juryteam te versterken of nog vragen hebben, laat het ons weten!