Valentijnscup 2020

Op 15 en 16 februari staat het weekend weer in het teken van de Valentijnscup! 
Love is in the air 💕 

Dit jaar verliep de inschrijving enorm vlot en binnen een week zaten we al vol. Zo’n 600 sporters zullen tijdens de Valentijnscup hun mooie oefeningen laten zien! 

Team 
Het projectteam bestaat uit Bernou Veenstra, Saskia Anbergen en Rianne Jansma. De catering wordt geregeld door Jacqueline de Groot. 
Contact via e-mail: info@valentijnscup.nl  en onze website: //www.valentijnscup.nl

Klik voor het programma op onderstaande link: 

//valentijnscup.nl/?page_id=12256

Entreeprijzen

• kinderen t/m 12 jaar € 1,50

• vanaf 12 jaar €2,00 

Verloting

Zowel de zaterdag als de zondag is er de bekende verloting, waarbij wederom leuke prijsjes zijn te winnen met winkans 1:5! Één lot kost €1 en 6 loten voor €5 

Statiegeldactie

De statiegeld actie van COOP Donkerbroek is reeds begonnen!

De komende maanden kun je bij het inleveren van de statiegeld flessen ervoor kiezen dat de opbrengst naar de Valentijnscup gaat. COOP zal dit bedrag dan verdubbelen!  Let op: het geldt alleen bij de COOP in Donkerbroek (A-merk of huismerk gepompt), dus kom je daar niet?? Geef dan je flessen aan één van onze gymnasten, want ze kunnen ook ingeleverd worden bij de gymzaal en bij juf Bernou – en wij zorgen dan dat ze alsnog bij onze “eigen” COOP terecht komen! 
 
Aftermovie Valentijnscup 2019 (Cine One Films)

//www.facebook.com/455149421201608/posts/2722519844464543/?vh=e&d=n

Extra

Op zaterdag en zondag kunnen er weer foto’s gemaakt worden door onze fotograaf Silvia  @ Valentijnscorner met uiteraard een bijpassende achtergrond. De foto’s zijn tijdens/na de Valentijnscup te bestellen. 

Ook zal Silvia haar eigen werk meenemen, welke te koop is en u dit kan bestellen bij haar. U kunt alvast een kijkje nemen op haar website:  //silsphotographyonline.jimdofree.com/

Tevens is ‘Ilse’s plak’ aanwezig tijdens beide dagen, waar ze haar producten  verkoopt in haar stand bij ons @Valentijnscup. Ze ontwerpt , plakt, drukt en creëert veel bijzondere producten, overal meestal maar 1 of 2 van. Zo blijft het bijzonder! Ook nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op haar website 

//ilses-plak.jimdosite.com/over/

Wedstrijdfotografie

• Op zaterdag is Harry Lasker aanwezig.

 //www.haapee-fotografie.nl/

• Op zondag komt Jan de Koning wederom. 

//jandekoning-2.photodeck.com/m

Vrijwilligers

Tijdens het weekend zijn er ruim 50 vrijwilligers in touw om er een geslaagd en gezellig toernooi van te maken! Hier zijn we bijzonder trots op. Al op de vrijdagavond begint het met opbouwen tot zondagavond bij het opruimen. 
De ouders, trainsters, juryleden, speakers, telbureau, sponsoren, catering, acrosporters SV Donkerbroek en andere hulp zijn we enorm dankbaar. 

Mocht je willen helpen, laat het dan weten via de mail of evt. trainsters.

Voor  scholieren kun je jouw hulp als maatschappijkritiek stage invullen. 

SV Donkerbroek met én voor elkaar!