Valentijnscup 2017

geplaatst in: acrogym, Valentijn Acrocup 2017 | 0

Als je nu naar buiten kijkt (op moment van schrijven) zou je toch liever de schaatsen onder binden dan de hele dag in de sporthal staan. Maar over een paar weken is het dan wel zo ver.

Valentijnscup SV Donkerbroek editie nummer 9!

Vanaf oktober is de productgroep alweer bezig met de voorbereidingen. Op een paar tegenvallertjes na loopt het allemaal gesmeerd. Geen limousine dit jaar, geen cupcakes voor de vrijwilligers… gelukkig allemaal overkomelijk.

18 en 19 februari zullen we de vernieuwde sporthal in Oosterwolde nog mooier maken en volledig vullen met liefde om het zondagavond achter te laten met een heerlijke zweetgeur…

Aanwezig zullen zijn de sfeervolle Belgen, een vereniging uit Walen, een Duitse meneer die de merchandise verzorgt, een dikke 500 deelnemers, ongeveer 50 vrijwilligers… een hele operatie dus. Maar wel superleuk!!

Op zaterdag zullen de lagere niveaus hun oefeningen ten tonele brengen en op zondag de hogere lijnen die we op EK’s en WK’s ook kunnen bewonderen.

Als u wilt komen kijken bent u beide dagen van harte welkom. De zaal gaat om 08.00 uur open en sluit om ongeveer 20.00 uur. We vragen wel een kleine entree om de kosten wat te dekken. Voor iedereen tot 12 jaar vragen we 1 euro en alle mensen die ouder zijn 2 euro. Komt u beide dagen, dan betaalt u natuurlijk maar 1x en krijgt u van ons een mooi stempeltje. Ook is er een verloting met superprijzen! Deze loten kosten 1 euro per stuk en u krijgt er 6 voor 5 euro. Winkans 1 op 5!!!

Tot ziens op dit bijzondere evenement!!

Bewaren