Valentijnscup 2017

Weinig slaap, zere voeten, dikke enkels en een lijf die een paar dagen nodig heeft om weer bij te komen. Iedereen doet het met veel liefde en het is het allemaal waard als je dan zo’n weekend als de Valentijnscup neer kunt zetten! De juryleden, jurymeisjes, medaillemeisjes, tijdswaarnemers, vrijwilligers, deelnemers en projectgroep, iedereen is het erover eens: dit weekend was puur genieten!

Kinderen maakten de ouders dol, omdat ze eigenlijk het hele weekend wilden blijven. De Engelsen willen alvast het hotel voor volgend jaar boeken om dan met de hele vereniging te komen.

De volgende editie wordt een hele uitdaging voor de projectgroep. Dan is er het 10-jarig jubileum! Ideetjes en plannetjes zijn al in werking gezet, maar eerst nagenieten van dit geslaagde Valentijnsweekend.

Binnen onze vereniging waren er meerdere medailles behaald.

Bronzen medailles voor Eva Koopmans, Veerle Daling en Chanel Veldhuizen (E-instap) en Tess Offringa en Wietske de Klein (A-pupillen),

Zilver was er voor Lynn vd Heide, Renske Hulst en Evelyn de Boer (E-instap) en Ilse d’Hont en Kristel Klooster (E-instap)

Goud voor Sanne Kastelein en Renske de Jong (E-plus), Lobke Klos, Romy Sluijmer en Kuna Vlasma (E-junior), Yente Flameling en Linda de Boer (C-lijn), Elin Bergsma en Nina van Roon (B-lijn) en ook ook voor combiteam met AcroAcademy Anna Koster en Robin Hooijenga (A-pupillen)

 

Bekijk hier de foto’s van het Valentijnscupweekend.

Foto’s van deelnemers die zaterdag zijn gemaakt door Henk Dijkstra kunt u hier bekijken.

De foto’s van zondag kunt u bekijken op de site van Jan de Koning.