Valentijnscup 2017

geplaatst in: acrogym, Valentijn Acrocup 2017 | 0

We zijn er helemaal klaar voor en we hebben er zin in!!

Editie nummer 9 van de Valentijnscup van SV Donkerbroek!

21 verenigingen, 534 deelnemers, 45 juryleden, 40 vrijwilligers, 2 fotografen, een filmer, livestream, gympower, merchandisestand, verlotingsprijzen, catering, versiering, licht, geluid, alles is aanwezig. We kunnen los!

Komend weekend, 18 en 19 februari, zal voor SV Donkerbroek in het teken staan van liefde, Valentijn en acro! We gaan weer een heerlijk weekend vol acro tegemoet. Alle niveaus zullen vertegenwoordigd zijn. Op zaterdag de lagere lijnen en op zondag de hogere. 2 verenigingen uit België, een vereniging uit Wales en verenigingen uit heel Nederland.

Ook komt meneer Viktor Rogalsky uit Duitsland; hij zal zijn entree maken op de Valentijnscup. Hij regelt dit jaar de merchandise. Bij hem kun je t-shirts en truien laten drukken met wat je maar wilt. Dat wordt ter plekke gemaakt.

De entree is dit jaar 2 euro voor iedereen vanaf 12 en 1 euro voor alle jongere bezoekers. Ook wordt er een verloting gehouden. Hiervoor zijn de loten 1 euro per stuk en 6 loten voor 5 euro.

Naast de reguliere wedstrijd wordt er op zaterdag in de pauze een funcup wedstrijd gehouden. Hieraan mag iedereen die wil deelnemen. Er zijn weinig regels, alles staat op facebook als je er meer van wilt weten. Op zondag in de pauze is er een paaltjescompetitie waarbij er zo vaak mogelijk binnen een minuut geheft moet worden. Opgave is nog mogelijk voor beide wedstrijden maar wees snel want vol=vol!

Kortom: genoeg te beleven in sportcomplex De Boekhorst te Oosterwolde komend weekend!!

 

Deelnemende verenigingen:

1. SV Donkerbroek
2. Volonté
3. Acro Academy Noord Nederland
4. Moelwyn (Wales)
5. De Leleaart Wijchen
6. GVAV Rapiditas
7. SFK Drachtstercomagnie
8. Adonis Drachten
9. Adonis Leek
10. Sportacrobatiek Zwolle
11. Sky is the Limit (Belgie)
12. Wilhelmina Kampen
13. Wilhelmina Kampen/WRZV Zwolle
14. FC Meppel
15. Turninstituut Scheemda
16. SV Deko
17. SV Dynamica
18. GVV Feanwalden
19. APG (Ambitious Pro Gymnastics) (Belgie)
19. Longa Utrecht
20. ATC Sneek
21. SV Clias