Valentijnscup 18&19 februari 2017

geplaatst in: acrogym, Valentijn Acrocup 2017 | 0

Vanaf oktober is de projectgroep alweer druk bezig met de organisatie van de valentijnscup editie 2017.Voor de 9e keer zal het acrotoernooi gehouden worden op 18 en 19 februari 2017 in sportcomplex De Boekhorst te Oosterwolde. Met een volledig gerenoveerde zaal zullen we de gezelligheid en warmte nog beter kunnen uitstralen!

Intussen zitten we al weer meer dan vol en hebben we helaas al verenigingen moeten teleurstellen….. Dit jaar mogen we ook een vereniging uit Wales verwelkomen en zullen “onze” Belgen ook weer aanwezig zijn. Buurland Duitsland zal ook acte de presence geven. Het toernooi groeit op deze manier gestaag door!

Verder hebben we voor de merchandise ook de Duitse meneer Rogalski uitgenodigd. Hij staat vaak op internationale toernooien en zal vele mooie dingen ter plekke kunnen maken. Dit belooft wat!

Wat er verder nog allemaal gaat gebeuren, vertellen we nog niet. Hou ons in de gaten via Facebook (Valentijn acrocup Donkerbroek) en de site van SV Donkerbroek (www.gymnastieksvdonkerbroek.nl) en je blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen!