Medailles voor SV Donkerbroek in Oss

geplaatst in: acrogym | 0

Zaterdagochtend waren vier teams op weg naar Oss voor de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK betr. A/B lijn.

Team Nina van Roon, Elin Bergsma en Elriecke Buurlage (B-senior) begonnen met hun balansoefening. Deze ging uitstekend, ondanks een klein misstapje. Bij de tempo oefening wisten ze zich tussen de 12 deelnemers goed terug te werken met een prachtige oefening. Helaas nèt geen podiumplek. Een vierde plek voor hen met een totaalscore van 45,380.

Team Renske de Jong, Esmée Koster en Xante Anbergen (A-pupil) lieten een strakke combi oefening zien, welke beloond werd met een score van 24,700. Uiteindelijk namen zij met trots het brons mee naar huis. Het team op de tweede plek had dezelfde totaalscore, maar met technisch 0.1 pt meer, namen zij het zilver mee. Het lag allemaal erg dicht bij elkaar, waardoor het tot op het laatst erg spannend bleef.

Combiteam met AcroAcademy Tess Offringa en Marten-Lin Visser (A-jeugd mixpaar) lieten twee prachtige oefeningen zien. Met 52,250 werden ze eerste en konden ze de gouden medaille omhangen.

Op zondag was het de beurt aan het andere combiteam met AcroAcademy Anna Koster en Robin Hooijenga (A-jeugd). Twee strakke en mooie oefeningen en met een puntentotaal van 53.400 gingen ook zij naar huis met een gouden medaille.

Drie van de vier teams hun limiet binnen voor het NK!  24 en 25 maart a.s. bij de tweede plaatsingswedstrijd in Den Bosch gaan ons B-senior team knallen om ook in ieder gebal het limiet binnen te halen.

Aankomend weekend eerst districtskampioenschap voor de DE- en C-lijn op 17&18 maart te Scheemda

Resultaten Plaatsingswedstrijd 1 10-03-2018

Resultaten Plaatsingswedstrijd 2 11-03-2018