Grote Clubactie

geplaatst in: Geen categorie | 0

Alle afdelingen doen gezamenlijk mee met de Grote Clubactie. Een lot kost 3 euro per stuk. Per lot levert dit € 2,40 op voor de vereniging. 

Met het verkoopboekje gaan onze sporters langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De machtiging wordt afgegeven door deze handmatig in te vullen in het boekje. Met name verenigingen die veel jeugdleden hebben, maken gebruik van deze verkoopmethode.

Voordelen

  • Kinderen hoeven niet met geld over straat

  • De verkopers hoeven maar één keer langs de deur

Online 

Is er toch niemand bij u langs geweest, of u was niet thuis? Geen nood, u kunt tevens online uw kaart(en) bestellen via de volgende link: //clubactie.nl/lotkopen.html

Superlot

Je geeft op een intekenlijst aan dat je een Superlot wilt kopen. De vereniging registreert het Superlot.  De Grote Clubactie incasseert € 150,- van jouw rekening, waar je de lotenrange van de 50 gekochte loten kunt zien.

Prijzenpakket
Naast de hoofdprijs van € 100.000,- kun je met de Grote Clubactie veel mooie prijzen winnen. Op woensdag 11 december 2019 verricht notaris M.E.F. Ploum de trekking.

Koopt u ook een lot van onze sporters? Alvast dank