Districtskampioenschap C-D-E te Scheemda 17&18 maart 2018

geplaatst in: acrogym | 0

Om door te kunnen naar de halve finale van Nederland was het districtskampioenschap op 17 maart een spannende dag!
Helaas door blessures vielen er twee teams af. Met twee teams gingen we naar Scheemda. Kuna Vlasma en Marleen vd Wolfshaar mochten in hun categorie E-jeugd als eerste hun oefening laten zien. Tot het einde van de wedstrijd bleef het spannend, maar met een hele strakke oefening en een hoog puntenaantal (23.490) mochten zij het zilver mee naar huis nemen!
Deze dag werd voor SV Donkerbroek afgesloten met het D-jeugd trio Riann Horrel, Meike Tognini en Kyra Nieuwhof. Deze dames lieten tevens één van hun beste oefeningen ooit zien. Deze prachtige oefening werd beloond met een puntentotaal van 23.720. Met deze punten mochten zij de gouden medaille omhangen en mogen ze zich vanaf vandaag districtskampioen noemen!
Beide teams zijn zeker van een plek in de halve finale van het NK.


Op zondag 18 maart was het de beurt aan ons C-lijn team Anouk de Groot, Indra de Vries en Linda de Boer. Zij lieten twee oefeningen zien, een mooie tempo-oefening. Helaas een val in de balansoefening, wat hun uiteindelijk de 5e plek opleverde. Het trio heeft zich in de vorige wedstrijd al geplaatst voor de halve finale NK.
De halve finale NK wordt gehouden op 5 of 13 mei in Oss of Den Bosch.