Corona en gymnastiek

geplaatst in: Geen categorie | 0

Sporten tijdens corona 

Bij iedereen is inmiddels bekend, dat alle wedstrijden zijn afgelast. Het is nog afwachten wat er na 28 april mag, kan en gaat gebeuren. Samen sporten in de zaal is helaas al een tijdje niet mogelijk en het onderlinge gemis is groot. 

Het sporten is in ieder geval tot nader bericht niet mogelijk in de gymzaal. Inmiddels zijn bij de leden van senioren-fit een ‘lespakket thuisgym’ gebracht.  

Voor de acro is er een trainingsschema opgemaakt om in conditie te blijven.
We horen daarnaast geluiden van eigen initiatieven als wandelen, fietsen etc. Goed bezig! 

Vrijdag 17 april jl. is gestart met online acrotraining, waardoor we toch nog een beetje het gevoel van samen sporten behouden.Disclaimer
:

Zoals bij alle lichamelijke oefeningen, kan het onjuist uitvoeren van een oefening leiden tot blessures en letsel aan spieren, gewrichten, pezen en banden. Gebruik je verstand bij het uitvoeren van de oefeningen. Stop als je pijn voelt. Neem als het nodig is contact op met je huisarts of fysiotherapeut.

Onze vereniging SV Donkerbroek is niet aansprakelijk voor lichamelijke klachten, ontstaan door het uitvoeren van de oefeningen, die online of op de website www.gymnastieksvdonkerbroek.nl, of via   Instagram [insta: acrosvdonkerbroek en svdgym] van de vereniging en de Facebookpagina [//www.facebook.com/svdonkerbroek.afdelinggymnastiek/] van de vereniging worden geplaatst. 


Contributie
 

Het algemeen bestuur heeft besloten om in deze kwestie onder andere de richtlijn van het NOC*NSF te volgen. Als gezamenlijke sportvereniging nemen we het standpunt in, dat we de kosten, die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Om die reden vragen we aan onze leden vooralsnog de contributie wel te betalen. De kosten lopen bovendien door, of zijn zelfs hoger. Als deze crisis ook nog na april aanhoudt en gevolgen heeft voor het nieuwe wedstrijdseizoen, dan wordt er op dat moment bekeken of dit nog steeds de juiste keuze is. De ‘meer-uren’-contributie wordt vanzelfsprekend niet geïnd,

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, wilt u met ons in overleg of behoefte aan informatie? 

Het dagelijks bestuur van de gymnastiek is te bereiken via e-mail svdgym@gmail.com