C-lijn en D/E-lijn in actie

geplaatst in: acrogym | 0

Zaterdag 27 februari vonden de provinciale kampioenschappen acrogym C-lijn plaats in Oostwold.
In de ochtend mochten twee duo’s hun twee oefeningen laten zien. Nina & Elin lieten mooie oefeningen zien. Ondanks het weglaten van een sprong, wisten ze zich te plaatsen voor de halve finale NK (49.400) 

Myrte en Marissa ging ook beter dan dan de vorige keer en ze waren beide blij met het resultaat. Helaas komen ze nèt punten te kort voor plaatsing (47.700): op naar 13 maart! 

In de middag waren de trio’s aan de beurt. Voor SV Donkerbroek waren dit Leoni, Celeste & Xante. Voor hen was dit de eerste wedstrijd en met twee mooie oefeningen wisten zij zich ook te plaatsen voor de halve finale NK (49.750)

Ook waren er deze dag Friese kampioenschappen in de D/E lijn te Stiens. Drie duo’s namen deel aan deze wedstrijd. In de ochtend was het de beurt aan twee duo’s: Wietske & Riann en Indra & Kuna. Beide teams lieten een mooie oefening zien. Ondanks een tijdfoutje bij Wietske en Riann en een zieke Kuna, haalden beide teams het podium. Wietske en Riann zilver. Indra en Kuna de bronzen medaille. Beide teams een puntentotaal van 25.100. 
Marten-Lin en Ties waren aan het eind van de middag aan de beurt. Ook zij een mooie oefening, die hen met 25.950 een gouden medaille opleverde. 

Een drukke agenda op deze zaterdag, maar we hebben met ons allen genoten van alle teams! Toppers!