3x goud Open Groninger Kampioenschap 19 mei 2018

geplaatst in: acrogym | 0

Op 19 en 20 mei, tijdens het Pinksterweekend, was er het jaarlijkse Open Groninger Kampioenschap te Scheemda. Ook dit jaar was de PinksterPanter van de partij met een mooie dans, waar iedereen aan mee deed tijdens de opening van het toernooi.

Op zaterdag deden vijf teams van SV Donkerbroek mee. Kuna Vlasma en Marleen vd Wolfshaar (E-jeugd) mochten als eerste starten en lieten een keurige oefening zien, die beloond werd met een 1e plaats.

In de middag was het de beurt aan drie teams uit de D-jeugd. Twee duo’s en een trio.

Yente Flameling en Yinthe Smeijer draaiden een keurige foutloze oefening en werden keurig 4e.

Omdat Riann niet mee kon doen, deden haar teamgenoten Meike Tognini en Kyra Nieuwhof als duo mee. Riann was mee om ze aan te moedigen en dit was niet voor niets. Ze gingen naar huis met een gouden medaille.

Ook het team Wietske Nicolai, Merinthe Buurlage en Marissa Nijssen wisten na een blessure weer goed terug te komen in dit toernooi en lieten een mooie oefening zien. Deze leverde hen tevens een gouden medaille op.

De dag werd afgesloten door Marith Terpstra en Rixt Schippers (E-junior). Zij lieten in een groot deelnemersveld een nette oefening zien. Ze werden beloond met een medaille en een 4e plaats.

Op zondag 20 mei was het de beurt aan ons C-lijn trio Linda de Boer, Indra de Vries en Anouk de Groot. Al vroeg uit de veren richting Scheemda.

Zij lieten een prachtige balansoefening zien. Alle teams in deze categorie waren erg goed. Het wachten op de uitslag was dan ook spannend. Het team behaalde een 5e plaats.

We kunnen terugkijken op een geslaagd, sportief en sfeervol toernooi en op naar volgend jaar!