2x Goud Dutch Gymnastics The Finals 23 juni 2019

geplaatst in: acrogym | 0

Het hele seizoen hebben Renske de Jong, Esmée Koster en Xante Anbergen keihard getraind om op het NK in Ahoy Rotterdam te mogen staan tussen alle topsporters van Nederland!

Alle disciplines van KNGU zijn te bewonderen in Ahoy. Een spektakel om te zien voor het publiek, maar nog mooier om er zelf te mogen staan.

In de ochtend vertrok het A-pupillenteam op tijd richting Rotterdam en in het derde blok lieten ze een prachtige oefening zien. Het werd nog erg spannend, want bij voorbaat hadden ze 0,3 aftrek. Bij dit niveau volop concurrentie en liggen de punten dicht bij elkaar;  het gaat om honderdsten. Ze eindigden nèt naast het podium.

4e worden van Nederland is uiteraard een mooie prestatie om trots op te zijn na al het harde werken! 

Op de middag waren de A-junioren combiteams (AcroAcademy) aan de beurt. Anna Koster & Robin Hooijenga en mixpaar Tess Offringa & Marten-Lin Visser lieten drie fantastische oefeningen zien, wat resulteerde in goud!

Twee Nederlands Kampioenen! 

Het acroseizoen is nu achter de rug en er zal weer worden getraind voor het nieuwe seizoen. Voor Anna en Tess gaat het seizoen nog iets langer door. Zij staan in oktober op het EK in Israël.