Open Groninger Kampioenschap 8-9 juni 2019

geplaatst in: acrogym | 0

Voor alle teams in de C/D/E-lijn is dit het  laatste toernooi van het seizoen.

Op zaterdag was SV Donkerbroek vertegenwoordigd met 4 teams en zijn we teruggekeerd met 2 medailles.

In de ochtend was het eerst de beurt aan E-senioren duo Carine Vaals en Yelin Bosma. Zij zetten een mooie oefening neer en dit werd beloond met een 4e plaats. Zij kregen een medaille omgehangen, omdat ze heel veel tegenstanders hadden en dit een knappe prestatie was.

In de middag was het de beurt aan Roselie ter Borg & Isa Dijkstra en Wietske Nicolai & Bente Dam. Beide teams zijn dit seizoen begonnen in de E-instap en bij deze wedstrijd hebben ze in een niveau hoger deelgenomen, E-jeugd. Beide teams hebben mooie oefeningen laten zien en kunnen trots zijn op het resultaat.

Als laatste van de dag was het de beurt aan MarissaNijssen, Yente Flameling en Rixt vd Wijk. Door blessures ging dit seizoen niet zoals gepland, maar toch konden ze deze laatste wedstrijd mooi mee draaien. Ze hebben een strakke oefening neergezet in de D-junioren en werden beloond met een 1e plaats.

Op zondag waren er nog twee teams aan de beurt. Marith Terpstra en Lobke Klos lieten een mooie oefening zien, maar de concurrentie in de D-junioren was erg sterk. De punten lagen heel dichtbij elkaar en helaas was het nèt niet goed genoeg voor een podiumplek.

Linda de Boer en Anouk de Groot begonnen met hun balans oefening. Ondanks dat deze oefening niet helemaal vlekkeloos verliep, leverde dit toch een 2e plaats op. Linda en Anouk herpakten zich en lieten een prachtige tempo oefening zien en werd het goud bij hen omgehangen. Een mooie 1e plek.

Al met al mooie resultaten behaald en de teams kunnen trots zijn op hun zelf!