Goud en zilver op 2e plaatsingswedstrijd AB-lijn

geplaatst in: acrogym | 0

Op 4 mei jl. was de tweede plaatsingswedstrijd in Den Bosch.

A-pupillenduo Marleen en Merinthe draaide een mooie oefening en straalden op de vloer. Een mooie vooruitgang t.o.v. de eerste plaatsingswedstrijd. Voor Marleen is dit haar eerste acroseizoen en gelijk instromen op dit niveau is al een prestatie. Ze behaalden de twaalfde plek. 

Voor ons A-pupillentrio Renske, Esmée en Xante een uitdaging. Bij de vorige plaatsing lagen de punten ontzettend dicht bij elkaar. Bij de nummers 2 t/m 8 zat er maar een verschil van 0,5. De teams zijn erg gewaagd aan elkaar in dit sterke deelnemersveld. Ze draaiden een prachtige oefening en kregen een mooie score! Nu was het afwachten. Het was tot het laatst toe erg spannend en uiteindelijk behaalden ze de tweede plaats! Met een zilveren medaille om hun nek gingen de meiden vol trots naar huis. 

B-senioren combiteam (Adonis) Nina van Roon, Ilse van Brenk en Marrit Hoogenberg draaiden twee oefeningen, helaas door een val bij de tempo-oefening behaalden ze de 17e plaats. 

Op zondag 5 mei was het voor de andere combiteams (AcroAcademy) een spannende dag. De A-junioren teams Anna  en Robin namen het goud mee naar huis en behaalden het hoge EK limiet. Het andere combiteam Tess en Marten-Lin werden ook eerste èn hun hoge EK limiet behaald.